Tuinposter ideeën

Een eigen foto in je tuin is de nieuwe tuintrend. Bij Fotofabriek kun je nu goedkoop je eigen tuinposter maken!

Wil je jouw favoriete foto als poster in je tuin? Geef je tuin meer uitstraling met je mooiste foto als tuinposter. Een mooie en originele oplossing voor plekken die al jaren een doorn in het oog zijn. Hang een tuinposter aan een schuur, schutting, muur, balkon of terraswand. De tuinposters van Fotofabriek zijn gemaakt van weerbestendig zeildoek en hebben makkelijke bevestigingsringen. Je kan je poster dus makkelijk in de tuin ophangen. De tuinposters zijn kleurvast en goed bestand tegen regen.

Posters met doorkijkjes

Geef je tuin een verassende uitstraling met een poster van een vergezicht, zodat een saaie hoek in de tuin plotseling een doorkijkje heeft. Waan jezelf in je favoriete vakantiebestemming met een tuinposter van je eigen vakantiefoto. Een vergezicht van de Middellandse Zee, een uitzicht op een fjord, haal ze met een tuinposter naar je eigen tuin!

Een tuinposter op je balkon

Natuurlijk kun je tuinposters ook gebruiken om je balkon aan te kleden! Heb je een blinde muur die wel wat kleur kan gebruiken? Dan is een tuinposter de oplossing bij uitstek. Een poster siert je balkon eronm op zorgt ervoor dat je met meer plezier op je balkon zit. Je kan bijvoorbeeld per seizoen een andere tuinposter op je balkon hangen.

Tuinposters van kunstwerken

Je kan ook tuinposters maken van je favoriete schilderij. Wil je je terras een speciale uitstraling geven met bijvoorbeeld een poster van Van Gogh, of een Monet? Geef je tuin een klassieke uitstraling met een poster van een mozaiek uit Pompeii. Of wil je misschien een tuinposter maken van de Mona Lisa? Onbetaalbaar, vanaf € 19,95

Geef een tuinposter kado!

Zoek je een origineel en praktisch kado? Geef een poster voor in de tuin of op het balkon! Een tuinposter van die ene onvergetelijke vakantie, of gewoonweg omdat je dan die muur niet meer hoeft te schilderen.


Tuinposter
80×80 cm € 29.95

Tuinposter 80x80 cm

Tuinposter
50×50 cm € 19.95

Tuinposter 50x50 cm

Tuinposter
100×50 cm € 32.95

Tuinposter 100x50 cm

Tuinposter
100×100 cm € 39.95

Tuinposter 100x100 cm

Tuinposter
150×100 cm € 44.95

Tuinposter 150x100 cm